Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

Noul Fiat Panda

» Galerie Foto

Designul exterior este tipic italian, cu linii şi unghiuri rotunjite şi un aspect general elegant şi impunător pentru un autoturism de clasă mică. Interiorul, schimbat complet, urmează linia estetică a unghiurilor rotunjite şi impune un tablou de bord foarte modern, cu display central şi o consolă bine organizată, ergonomică si materiale de interior de foarte bună calitate. Gama de culori este vastă şi foarte permisivă în privinţa cromaticii, constând în 10 culori de exterior si 9 pentru interior.

Interiorul Noului Panda poate fi personalizat în funcţie de preferinţe si necesităţi: cu 4 sau 5 locuri, cu bancheta spate rabatabilă sau divizată 50/50 sau 60/40. Scaunul pasagerului poate fi de asemenea rabatat, în aşa fel încât în Noul Panda se pot transporta obiecte cu lungimea de pana la 2 metri, un record in categoria sa. Spaţiile de depozitare sunt de asemenea numeroase, utile si bine amplasate.

Sistemul de siguranţă Low Speed Collision Mitigation (LSCM) - o nouă inovaţie în domeniul siguranţei ce constă în atenuarea impactului unei coliziunii la viteze mici, un aspect deosebit de important pentru un city car. Prin funcţia pre-fill se optimizează frânarea prin presurizarea instalaţiei la valori de 2-3 bar în situaţiile în care sistemul anticipează iminenţa frânării datorită apariţiei unui obstacol. Funcţia AEB (Active Emergency Braking) aplică o forţă de frânare la deplasarea cu viteze mici la apariţia unui obstacol, atunci când conducătorul nu frânează.

TwinAir este primul propulsor dintr-o nouă gamă de motoare în doi cilindri produsă de Fiat Powertrain Technologies ce pune în aplicare tehnologia MultiAir. Obţinem astfel cuplul unui motor diesel şi acceleraţia unui motor pe benzină precum şi o reducere record a consumului de combustibil. Pentru mai multe date, vă rugăm să consultați MediaShopPublicat la data de: 03 Jul 2012
Programul Targului Vitan
Martie - Octombrie: 06:00 - 21:00
Noiembrie - Februarie: 07:00 - 19:00

Program vizitare Targ Auto:
Sambata: 07:00 - Duminica: 14:30
(non-stop in acest interval)

Program Mall Auto:
Luni - Duminica: 08:00 - 16:00

Program Talcioc:
Duminica: 07:00 - 14:30

Contact
Telefon / Fax: +40 213 464 389

Ne gasiti si pe Facebook