Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

Bentley va lansa la Beijing primul sau model hibrid

» Galerie Foto

     Bentley deschide calea pentru primul model plug-in hibrid,cu un nou concept pentru Salonul Auto de la Beijing.


     Conceptul hibrid Bentley se bazeaza pe Mulsanne.Trenul de rulare,specificatiile caruia nu au fost pe deplin dezvaluite,este setat pentru a fi oferit in primul rand ca o optiune pe viitorul SUV al firmei in 2017.
     Bentley sustine ca acest concept hibrid ofera o crestere de 25% a puterii si o reducere de 70% din emisiile de CO2 in comparative cu un Mulsanne standard cu un motor de 6752cc twin-turbocharged  in V8,de 505bhp.
     Prin urmare,puterea este de asteptat sa fie in jur de 631bhp,o crestere cu 126bhp,datorata unui motor electric si unui acumulator,exact make-up’ul care nu a fost confirmat de Bentley inainte de debutul conceptului la Beijing.
     Emisiile de CO2 ale conceptului Hybrid sunt setate a fi in jurul a 118g/km,potrivit reducerii citate de Bentley.Firma,cu toate acestea,a confirmat ca acest concept,asemenea tuturor hibrizilor plug-in,pot calatori peste 31 mile exclusiv pe energie electrica.
     Dezvaluind conceptul,seful Bentley,Wolfgang Schreiber,a declarat ca trenul de rulare va fi oferit la 90% din gama sa,pana la sfarsitul deceniului.El crede ca tehnologia este ideala pentru caracteristicile de propulsie traditionale Bentley.
     „Nu este nici o indoiala ca tehnologia hibrid plug-in se ridica la valorile de lux remarcabil si performanta fara efort a marcii”,a spus el.”Combinand motoarele noastre cu energia electrica intareste si imbunatateste amandoua principiile,si asa vom introduce treptat acest sistem de propulsie in gama noastra de modele”.
     Conceptul hibrid este,din punct de vedere vizual,foarte similar cu modelul Mulsanne,pe care se si bazeaza,dar cateva inflorituri au adaugate atat in interior cat si in exterior.Accente de cupru sunt utilizate in faruri,grila fata,etriere,liniile caracteristice si sigle pentru a evidentia „venele electrice ale masinii”.Aceeasi culoare detaliata este folosita in interior,pe masca,instrumente,si cusaturile din piele. Sursă de conținut: Mojedilna
 Publicat la data de: 10 Oct 2018
Programul Targului Vitan
Martie - Octombrie: 06:00 - 21:00
Noiembrie - Februarie: 07:00 - 19:00

Program vizitare Targ Auto:
Sambata: 07:00 - Duminica: 14:30
(non-stop in acest interval)

Program Mall Auto:
Luni - Duminica: 08:00 - 16:00

Program Talcioc:
Duminica: 07:00 - 14:30

Contact
Telefon / Fax: +40 213 464 389

Ne gasiti si pe Facebook