Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

Prototip al modelului Tesla X Crossover

» Galerie Foto

Tesla Motors a prezentat un prototip al modelului X Crossover care va fi lansat in 2014.

Modelul X este proiectat ca fiind cel mai bun amestec de un SUV cu beneficii de un minivan. Deasemenea Platforma vehiculului Tesla permite modelului X performante la care nu te-ai fi asteptat niciodata de la o masina de dimensiunea aceasta, avand un  centru de greutate mai jos decat orice alt SUV, astfel veți putea schimba benzile brusc si totodata sa fiti in siguranta chiar si atunci cand este incarcata cu sapte adulti si toate bagajele lor.

Modelul X arata foarte mult ca un model de S, care a fost întins vertical,grilele, farurile, stopurile  sunt similare cu sedan, chiar și tablouri de bord ale celor 2  mașini sunt aproape identice.

Cele doua modele, Tesla S si Tesla X au in esenta aceeasi platforma, doar ca Modelul S are tractiune spate in timp ce Modelul X are tractiune integrala. Ca și în alte sisteme cu tractiune integrala, modelul X detectează diferențele de tracțiune între cele două axe și împarte puterea în consecință.

La modelul X cumpărătorii vor avea posibilitatea de a alege între două capacități : un acumulator de 60 kWh este standard plus alta versiune cu o unitate de 85-kWh. Tesla nu a mai lansat alte specificatii tehnice încă, dar este sigur ca modelul X este mai greu și mai aerodinamic decat modelul S.

Tarifarea pentru modelul X nu a fost încă anunțata, dar Tesla a declarat ca versiunea mai puțin costisitoare va începe undeva aproape de modelul S.

Tesla intentionează să înceapă producerea Modelului X aproape de sfârșitul anului curent, și de a livra primele masini client în 2014.

 Publicat la data de: 16 May 2013
Programul Targului Vitan
Martie - Octombrie: 06:00 - 21:00
Noiembrie - Februarie: 07:00 - 19:00

Program vizitare Targ Auto:
Sambata: 07:00 - Duminica: 14:30
(non-stop in acest interval)

Program Mall Auto:
Luni - Duminica: 08:00 - 16:00

Program Talcioc:
Duminica: 07:00 - 14:30

Contact
Telefon / Fax: +40 213 464 389

Ne gasiti si pe Facebook