Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

Noul Kia pro_cee'd

» Galerie Foto

Kia Motors a anunţat că va prezenta noul model pro_cee'd în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă, făcând în acelaşi timp publice şi primele imagini cu noul coupe .

A doua serie a generaţiei Cee'd a coreenilor de la Kia este pe cale să fie reîntregită odată cu lansarea la Salonul Auto de la Paris a noului pro_cee'd, versiunea cu 3 uşi a compactei lansate în prima parte a acestui an.

Deşi constructorul nu a oferit detalii suplimentare despre model, din imaginile făcute publice se poate observa faptul că pro_cee'd vine cu o serie de modificări  la nivel de design exterior. Look-ul schimbat al lui pro_cee'd inspiră mai multă sportivitate graţie montatului A regândit, precum şi a aripilor laterale spate mai proeminente. Acestora li se adaugă farurile şi stopurile mai agresive, precum şi elementele decorative cromate de la nivelul grilei frontale.

La nivel de interior, singurele schimbări vizibile până în momentul de faţă se regăsesc în decoraţiunile de pe bord şi uşi. Cel mai probabil, Kia urmează să anunţe variantele de motorizare şi preţul pentru hatchback-ul pro_cee'd la lansarea oficială a modelului.Publicat la data de: 02 Oct 2012
Programul Targului Vitan
Martie - Octombrie: 06:00 - 21:00
Noiembrie - Februarie: 07:00 - 19:00

Program vizitare Targ Auto:
Sambata: 07:00 - Duminica: 14:30
(non-stop in acest interval)

Program Mall Auto:
Luni - Duminica: 08:00 - 16:00

Program Talcioc:
Duminica: 07:00 - 14:30

Contact
Telefon / Fax: +40 213 464 389

Ne gasiti si pe Facebook