Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

2014 Ferrari California T va fi lansat la Geneva.

» Galerie Foto

     Inlocuitorul modelului curent California,noul California T este propulsat de un motor V8 low-mounted direct-injection 3,8 litri twin-turbocharged ce produce 552 bhp la 7.500 de turatii si un cuplu de 77 kgm . Noul model isi va face debutul mondial la Salonul de la Geneva de luna viitoare.

     Ferrari spune ca modelul California T poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde si are o viteza maxima de 314 km/h , ambele fiind imbunatatiri fata de vechiul model.

     Maranello a reusit sa reduca consumul de carburant al noului California cu aproximativ 15 % fata de predecesorul sau . Emisiile de CO2 au fost reduse la 250g/km cu un sistem stop-start , o reduce semnificativa fata de 270 g/km a actualului model.

     Noul California T dispune de un arbore cotit si evacuare modernizate , despre care Ferrari spune ca permite masinii sa "sune chiar mai puternic" decat inainte . Fotografii spioni au declarat anterior ca noul model pare sa "sune mult mai puternic" decat actualul California.

     Alaturi de noile frane de carbon-ceramice care ce permit noului California T sa ajunga la o oprire completa de la 100 km/h in 34 m . Ferrari a oferit noii masini un upgrade configuratiei de suspensie , oferind noi arcuri si cea mai recenta generatie de amortizare adaptive "Magnaride" ce functioneaza cu 50% mai rapid decat inainte.Ferrari spune ca acest lucru inseamna ca noul model se descurca mult mai bine ca inainte,cu o calatorie mult mai confortabila . Configurarea de directie a fost , de asemenea , revizuita pentru a imbunatatii eficienta . Noul California are o greutate de 1625 kg atunci cand este montat cu echipament optional usor.

     California T pastreaza dimensiunile globale ale generatiei actuale , dar cu un redesign subtil inspirat de F12 si FF . Ferrari spune  ca forma flancurilor a noii masini este inspirata de 250 Testa Rossa din 1950 , in timp ce noul diffuser poate fo vazut in partea din spate .

     La interior , Ferrari a actualizat semnificativ habitaclul modelului California , oferindu-i o tapiterie noua din piele  , un nou touch-screen central de 6.5-inch si un "Turbo Performance Engineer" - un touch-screen separat ce arata datele ale motorului . Butoanele obisnuite pentru angajarea modului Race si Launch Control sunt de asemenea prezente.

     Comenzile pentru California T se vor deschide la Salonul Auto de la Geneva , cu toate acestea clientii care nu au deja pre-comandat modelul va trebui sa astepte pana la anul viitor pentru livrare.In timp ce Ferrari nu a dezvaluit un pret oficial pentru California T , este de asteptat sa coste in jur de pretul actualului model.

     Motorul V8 de 3,8 litri al modelului California T a fost dezvoltat ca parte a unui mou plan de investitii de cinci ani anuntat de seful Ferrari Luca di Montezemolo in septembrie anul trecut.Compania s-a angajat sa investeasca doua miliarde de euro inainte de 2018 , unde cea mai mare parte a banilor va fi folosita pentru a dezvolta masini de teren si motoare noi.

     In timp ce o versiune a acestui motor a fost deja vazut in actiune la Maserati Quattroporte , Ferrari spune ca propulsorul sau este semnificativ mai diferit , cu o capacitate mai mare ( 3855 cc vs 3799 cc ) , mai multa putere ( 552 bhp vs 523 bhp ) si un cuplu mai mare ( 77 kgm vs 72.5 kgm ) . Motorul este mai "verde" in Ferrari deasemenea , cu emisii de CO2 de 250g/km,atunci cand este cuplat cu un sistem start/stop , comparat cu 274g/km al Maserati , unde functia start/stop nu este disponibila .

     Ultima masina turobocharged Ferrari , F40 , a intrat in productie in 1987 . Alte masini Ferrari principale cu motoare turbocharged includ modelul 208 GTB , 288 GTO si GTS Turbo , o varianta a lui 328Publicat la data de: 12 Feb 2014
Programul Targului Vitan
Martie - Octombrie: 06:00 - 21:00
Noiembrie - Februarie: 07:00 - 19:00

Program vizitare Targ Auto:
Sambata: 07:00 - Duminica: 14:30
(non-stop in acest interval)

Program Mall Auto:
Luni - Duminica: 08:00 - 16:00

Program Talcioc:
Duminica: 07:00 - 14:30

Contact
Telefon / Fax: +40 213 464 389

Ne gasiti si pe Facebook